A Simple Key For Χειροπρακτική Unveiled

Όλες οι θεραπείες βασίζονται σε μια ακριβή διάγνωση της οσφυαλγίας. Ο χειροπράκτης πρέπει να είναι σωστά και επαρκώς ενημερωμένο σχετικά με το ιατρικό μας ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων πιθανών παθήσεων, προηγούμενων τραυματισμών, χειρουργείων και ιδιαιτεροτήτων στον τρόπο ζωής.

Στην οστεοπαθητική η θεραπεία δεν θα εστιάσει μόνο στα προφανή συμπτώματα ( πόνο στην μέση), αλλά θα ασχοληθεί και με την ολιστική εικόνα του ασθενή προσπαθώντας να εντοπίσει τους μηχανικούς ή λειτουργικούς λόγους που δημιούργησαν το πρόβλημα εξ αρχής. 

Φυσιοθεραπευτική αντιμετώπιση έπειτα από χειρουργείο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου

σπονδύλους στη σωστή τους διάταξη και στην καλή λειτουργική τους

Παράλληλα, μπορεί ο Χειροπράκτης να σας συμβουλεύσει για τη σωστή χρήση πάγου και ζέστης, για την κατάλληλη μορφή άσκησης και την ανάγκη να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες, προκειμένου να βελτιώσετε την κατάστασή σας.

Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει.

βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.

Η Χειροπρακτική, ως επιστημονική μέθοδος στηρίζεται στις παρακάτω αρχές:

Οι χειρισμοί μπορεί να αφορούν τόσο την σπονδυλική στήλη, όσο και άλλα μέρη του μυοσκελετικού, ανάλογα με τις ανάγκες και το είδος του προβλήματος.

Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας. 

λόγω του ανταγωνισμού και παρουσιάζουν πολλά μυοσκελετικά

Συμπερασματικά, η χειροπρακτική είναι αποδεδειγμένα ευεργετική για την οξεία οσφυαλγία, αλλά η επίδρασή της είναι λιγότερο εντυπωσιακή (αν και υπάρχουν άλλες μορφές χειρισμών που έχουν επίσης κάποια ευεργετική επίδραση στους πόνους της πλάτης).

«Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι website αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια»

Πολλές καταστάσεις όπως ο πόνος στις αρθρώσεις και τα προβλήματα στη μέση είναι αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής, ενός ατυχήματος, τραυματισμών στη διάρκεια μιας προπόνησης ακόμη και από το άγχος της καθημερινότητας (υπερλειτουργία του συμπαθητικού συστήματος).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *